U bevindt zich hier: Home » Coaches » Annemiek Hoogenraad

Annemiek Hoogenraad

Annemiek Hoogenraad

Annemiek is sinds 2006 CiEP coach. Daarvoor heeft zowel in de profit- als in de non-profit sector veel ervaring opgebouwd. Van intercedente en coach van langdurig werklozen naar HRM manager in het onderwijs. Verder als manager in een call centre en in de kinderopvang. Zij draagt met passie haar steentje bij aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen en de teams waar zij in werken. Annemiek doet dit door mensen op een inspirerende manier uit te dagen het beste in zichzelf naar boven te halen. Daarbij heeft zij één doel voor ogen: “Met veel plezier en voldoening leven: op je werk en thuis!”

 

Specialiteiten

 

  • Individuele begeleiding in persoonlijke en leiderschapsontwikkeling

  • Begeleiding voor teams die willen werken aan partnerschap: die resultaten willen bereiken waar je samen trots op bent

  • Juist het verschil tussen mensen maakt het verschil tussen gewoon en geweldig!

  • Werkzaam vanuit het gedachte goed van TA, NLP en Systemisch Werken

Krijgt energie van

  • Buiten zijn
  • Ontmoetingen met mensen
  • Lezen
  • Reizen
  • Theater
  • En af en toe lekker luieren

 

Inspiratie of levensmotto

Een professional is vooral ook mens.

Door in het werk de verbinding tussen die twee te leggen ontstaat er balans en is er ruimte om vanuit inspiratie te werken en te leven.

 

 

 

 

 

Quotes

“Ontzettend goed! Annemiek is een heerlijke coach om mee te werken. Haar manier van vragen en doorvragen zetten mijzelf aan het denken en heeft mijn inzichtelijk gemaakt dat je soms al denkt er te zijn maar dat ik nog verder kan komen. Nee, zeggen is geen falen. Ook al deed ik dit al wel, ik zal nog meer op mijn strepen kunnen staan. Annemiek straalt een bepaalde energie uit die overslaat op mij. Bedankt hiervoor!”

 

“Ik krijg een zeer enthousiast team terug dat nog beter kan samenwerken omdat ze hierin één taal hebben leren spreken en dat geeft meer tijd om taken uit te voeren.”

 

“Zeer plezierig! Annemiek is gefocust, voorbereid en heeft alle aandacht voor me op dat moment van persoonlijke coaching. Haar aanpak is persoonlijk, to-the-point en confronterend waar nodig. Een geweldige stimulans!”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op