U bevindt zich hier: Home » Coaches » Charlotte Terwolbeck

Charlotte Terwolbeck

Charlotte Terwolbeck

Sprankelend, betrokken en resultaatgericht; zo zou je Charlotte in een paar woorden mogen beschrijven. 

Voordat zij de overstap maakte naar CiEP, heeft Charlotte bijna 20 jaar brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven in het werkveld van operationeel management, proces optimalisatie en complexe implementatie trajecten. Hierdoor herkent ze veel van de struikelblokken die bij verandering komen kijken. Het leverde inzichten op die haar motiveerde het roer om te gooien. In 2009 koos zij voor de rol van CiEP Coach, om juist met en vanuit het individu aan het succes van een organisatie bij te dragen.

Als coach is Charlotte creatief, praktisch en to the point. Zij vindt het fantastisch als zij voor de ander het verschil kan maken, waarbij ze een scala van invalshoeken weet te benutten. Haar insteek is dat resultaten blijvend zijn, ook wanneer de omstandigheden anders worden. Zelfsturing geeft namelijk kracht en energie!

Na een onderbreking van 6 jaar, waarin zij met haar gezin in Zuid-Californië heeft gewoond, is Charlotte in 2019 vol overtuiging weer teruggekomen bij CiEP, omdat de aanpak werkt! Zij is in de USA doorgegaan met het concept Persoonlijk Leiderschap door zich te certificeren als Passietest Consultant en Success Principles Trainer. Haar drive is het verhelderen waar je energie van krijgt en daarbij systemen en inzichten aan te reiken die helpen jouw werk en leven zo in te richten dat jij succesvol jezelf bent.

 

Specialiteiten

 

 • Persoonlijk Leiderschap en Persoonlijke Ontwikkeling
 • PassieTest  – Het systeem om werk-/ levensprioriteiten helder te krijgen
 • Success Principles – Technieken om persoonlijk succes te bereiken
 • Customer Service en Operations Management
 • Hart voor jongeren en onderwijs
 • De Amerikaanse cultuur.

Krijgt energie van

 • Nieuwe ervaringen opdoen, klein en groot
 • Lekker bezig zijn met (thuis)projecten
 • Genieten in en van de vaak zo bijzondere en imposante natuur
 • Met vriendinnen leuke dingen doen en vooral veel lachen
 • Kennis en kunde delen en het verschil maken voor de ander
 • Resultaten neerzetten waar je helemaal blij van word.

 

Inspiratie of levensmotto

“Life is about using the whole box of crayons.”

 

 

 

Quotes

“Leuk om zo’n tijdreis mee te maken in de vorm van een aan jezelf geschreven kaartje. Ik wil graag verder met het passie-kompas. Al heb ik het tot nu toe nog niet verder uitgewerkt, het heeft me wel energie gegeven om keuzes te maken in mijn werk. Die energie en beweging neem ik mee naar volgend jaar. Bedankt voor jouw bijdrage daaraan! Vriendelijke groet, Lisette”

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok