U bevindt zich hier: Home » Coaches » Daniëlle van der Leek

Daniëlle van der Leek

Daniëlle van der Leek

Daniëlle biedt als management assistent ondersteuning aan de coaches en directie. Ze is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van alle Open Inschrijvingen, het verzorgen en het beheren van presentaties en het opmaken van rapportages Ook een gedeelte van de marketing, zoals de opmaak en verzending van de nieuwsbrief CiEP in Touch en het onderhouden van de website behoren tot haar werkzaamheden.

 

Specialiteiten

 

  • Vraagbaak voor alle coaches en deelnemers van de CiEP trainingen
  • Structureel, georganiseerd en dienstverlenend

Krijgt energie van

  • Tevreden en blije relaties, deelnemers en collega’s.
  • Quality time met familie en vrienden.
  • Een mooie zonnige dag.

Inspiratie of levensmotto

Je kunt beter spijt hebben van wat je wel hebt gedaan, dan van wat je niet hebt gedaan.

 

 

 

 

 

Quotes

“Daniëlle is een fantastische management assistente met een hele fijne en warme persoonlijkheid. Daniëlle is betrouwbaar, loyaal en zeer klantvriendelijk. Elke vraag wordt zo snel mogelijk én professioneel opgelost. Dat is uitermate plezierig en zorgt ervoor dat je met een prettig gevoel een verzoek bij haar neerlegt. Daarnaast is het gewoon een geweldige collega!”

 – Wim Gerards, Coach

“Daniëlle is voor mij een baken van geduld, rust en betrouwbaarheid. Zij ondersteunt op een manier die mij nooit het gevoel geeft dat ik te veel vraag en zij let op werkelijk álle details, ook dingen waarvan ik niet eens weet dat ze er zijn. Haar fijne dienstbaarheid gaat gepaard met groot sociaal gevoel en persoonlijk interesse, waardoor ik mij altijd extra welkom voel als zij op kantoor is.”

-Inka Tetzlaff, Coach

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op
web-monitoring-ok