U bevindt zich hier: Home » Coaches » Erik Baart

Erik Baart

Erik Baart

Erik studeerde Economische en Sociale Geschiedenis. Hij heeft verschillende leidinggevende en commerciële functies bekleed, zowel in de profit- als in de non-profit sector. De inzet op het kwaliteitsproces binnen organisaties loopt als een rode draad door het leven van Erik. Met veel enthousiasme is hij betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling en de plaats van mensen binnen organisaties.

 

Specialiteiten

 

  • Doeltreffend in het bereiken van resultaten op individueel en teamniveau

  • Specialiteit in managementcoaching, teamcoaching en individuele (vervolg)coaching

Krijgt energie van

Er voor te zorgen dat iedereen met voldoening en plezier resultaten boekt, zowel in het werk als in het persoonlijk leven.

 

Inspiratie of levensmotto

Waar een wil is is een weg.
Je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten.

 

 

 

 

 

Quotes

“Erik geeft op een prettige manier reflectie, heeft altijd een luisterend oor en past zelf de principes van CiEP ook toe, waardoor ik het leerproces serieuzer nam.”

 

“Goede persoonlijke begeleiding op de werkvloer. Het programma wordt geïmplementeerd in het dagelijkse werk: het blijft geen theorie.”

 

“Doortastend; to the point, een moment van zelfreflectie.”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok