U bevindt zich hier: Home » Coaches » Frank Goddijn

Frank Goddijn

Frank Goddijn

Al 5 jaar traint en coacht Frank met veel toewijding mensen in het tot stand brengen van datgene wat écht belangrijk voor ze is, in werk en privé. In zijn aanpak is hij pragmatisch en doortastend. Als mens vooral betrokken en enthousiast, met een gezonde dosis humor.

 

Specialiteiten

 

Aansluiten bij de zeer diverse achtergronden en culturen van deelnemers, en deze respecteren op hun weg naar iets nieuws.

Krijgt energie van

Mensen die zich bewust worden van hun eigen vermogen om te creëren wat zo belangrijk voor ze is ook als de weg er naar toe geen gemakkelijke is.

 

Inspiratie of levensmotto

”Als je denkt dat je het kunt, dan kun je het.

Als je denkt van niet, dan heb je gelijk.” (M.K. Ash)

 

 

 

 

 

Quotes

“Frank is een fijne vent die de verschillende personen in de organisatie op een open, vriendelijke en duidelijke manier benaderd. Zeer prettig.”

 

“De leerstof intrigeerde me, maar het enthousiasme en de betrokkenheid van de coach heeft gezorgd voor een leerzaam en leuk programma.”

 

“Prettig en to the point, de coach wist al snel de vinger op de zere plek te leggen.”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok