U bevindt zich hier: Home » Coaches » Gery Groen

Gery Groen

Gery Groen

Gery Groen is naast coach en auteur ook de oprichter van CiEP en grondlegger van de CiEP-werkfilosofie en methodiek. Haar passie en expertise zet zij in om haar visie te delen over effectieve zelfsturing en leiderschap en daarmee mensen te inspireren hun beste zelf te ontwikkelen en hun eigen leiderschap effectief vorm te geven en waar te maken. Met inspirerende kwaliteit en resultaten als gevolg. Haar heldere visie, scherp onderscheidingsvermogen en vriendelijke doch no-nonsens-aanpak, heeft reeds voor velen een verschil gemaakt. Naast haar activiteiten als ondernemer, coach en adviseur, vervult zij bestuursfuncties in maatschappelijke organisaties.

 

Specialiteiten

 

  • Begeleiden en teweeg brengen van bewustwording en persoonlijk leiderschap op management- en directieniveau.
  • Bespreekbaar maken van onbewuste, belemmerende patronen die niet meer dienend zijn aan wat individuen en teams willen bereiken en nieuwe mogelijkheden voor effectieve zelfsturing en samenwerking aanreiken. Begeleiden van de implementatie.
  • Bespreekbaar maken van randvoorwaarden voor het tot stand brengen van een werkcultuur die wérkt. Resultaat voorop dus de mens centraal.  Op basis van praktische werkwaarden.
  • Het borgen van effectieve werkgewoonten.
  • Het verbinden van persoonlijke waarden met professionele waarden en organisatiewaarden.

Krijgt energie van

 

  • Concreet bijdragen aan het tot stand brengen van een gezondere samenhang tussen meetbaar, zichtbaar én voelbaar resultaat en de bereidheid van leiders om daar naar te handelen.
  • Gesprekken met mensen waardoor er beweging komt waar de beweging om wat voor reden dan ook gestopt is. 

 

Inspiratie of levensmotto

Het werkt als het werkt voor de één, de ander én het grotere geheel.

 

 

 

 

 

Quotes

“CiEP heeft me bewust gemaakt van mijn werkgewoonten en hoe vaak ik persoonlijke voorkeuren (waarden) onbewust heb ingezet en hoezeer deze aan effectieve communicatie in de weg hebben gestaan.”

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok