U bevindt zich hier: Home » Coaches » Inge Derks

Inge Derks

Inge Derks

Inge is bedrijfskundige en werkte jaren in business development en marketing management. Sinds 2009 is ze actief als adviseur en coach bij digitale vernieuwing. Ze is gewend te werken in zich continue ontwikkelende organisaties, die om de nodige wendbaarheid vragen van hun mensen.

Een organisatiewijziging levert persoonlijke keuzes op. Inge laat je ontdekken waar het schuurt of knelt in je werk. Biedt een frisse blik en een knipoog, waardoor je ziet wat je er zelf aan kunt doen. Met haar enthousiasme beweegt ze jou of je team tot nieuwe gewoonten.

 

Specialiteiten

  • Vernieuwing in werkwijze: klantbeleving, digitale transformatie, lean en agile werken
  • Persoonlijk leiderschap: veranderen om jezelf te blijven
  • Teamontwikkeling: vergroten van je eigen vrije ruimte én die van anderen
  • Zakelijke dienstverlening en uitgeverij

Krijgt energie van

  • De verscheidenheid aan mensen: ieder heeft zijn eigen-aardigheden
  • Buiten actief zijn met de wind in mijn haren
  • Samen muziek maken en luisteren
  • De wereld herontdekken door de ogen van mijn kinderen

 

Inspiratie of levensmotto

“Verandering is verontrustend als het je overkomt, opwindend als je het zelf stuurt.”

 

 

 

 

 

Quotes

“Inge werkt in een ongedwongen sfeer en geeft je het gevoel dat je alles kunt zeggen. Ze stelt vragen die maken dat je bespreekt wat er op de achtergrond sluimert en houdt je een spiegel voor.”

“Zelf heeft Inge allerlei veranderingen in organisaties meegemaakt. Dat merk je. Ze voelt goed aan wat er bij ons speelt. Doordat alles er mag zijn, wordt de spanning minder. Ik begin nu kansen te zien.”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op
web-monitoring-ok