U bevindt zich hier: Home » Coaches » Inge van Raaij

Inge van Raaij

Inge van Raaij

Vanaf 2002 ben ik met hart en ziel aan CiEP verbonden. Eerst als trainer en coach op het gebied van werkdrukvermindering en het vergroten van effectiviteit. Van 2008 – 2018 als manager Opleiding en Ontwikkeling, waarbij mijn focus lag op formulemanagement, productontwikkeling, relatieontwikkeling en de begeleiding en opleiding van (nieuwe) trainer/coaches. En vanaf september 2018 in de tweekoppige directie, met o.m. verantwoordelijkheid voor markt- en productontwikkeling, de interne bedrijfsvoering en de begeleiding van onze trainer/coaches.

Als trainer, coach en adviseur werk ik graag op het snijvlak van mens en organisatie. Mijn passie is het tot stand brengen van blijvende gedragsverandering en cultuurverandering. Mijn focus ligt hierbij op het verminderen werkdruk en het vergroten van de effectiviteit van werken en samenwerken. Uitgangspunt is steeds waar mensen en teams op uit zijn, wat ze willen bereiken, waardoor ze beter gaan functioneren en waar ze blij van worden. In de begeleiding richt ik me op mogelijke belemmeringen en blinde vlekken, en wat er in plaats daarvan nodig is om resultaatgericht en stressvrij te kunnen werken.

Zelf word ik gedreven door vernieuwing, ontwikkeling en het zorgen voor een gezonde balans, voor mijzelf en voor anderen. Resultaat voorop, dus mens centraal.

 

Specialiteiten

 

  • Productontwikkeling
  • Maatwerktrajecten
  • Teamcoaching en procesbegeleiding
  • Opleidingsmanagement en persoonlijke coaching
  • (Cultuur)verandering op basis van Lencioni en Management Drives
  • Schrijft maandelijkse blog over zelfsturing voor GemeentenNL
  • Consulent Natuurlijke Gezondheid

Krijgt energie van

  • Liefde en passie in leven en werk.
  • Beweging en groei.
  • Samen vernieuwingen aangaan.

 

Inspiratie of levensmotto

Carpe diem laboris, oftewel vergeet niet de werkdag te plukken!

 

 

 

 

Quotes

“Had ik jou maar 38 jaar eerder leren kennen..”

 

“Wat we ook gaan doen, we doen het met jou.”

 

“Zeer professioneel!”

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok