U bevindt zich hier: Home » Coaches » Jetty Michielsen

Jetty Michielsen

Jetty Michielsen

Jetty Michielsen is master in de handelswetenschappen. Zij heeft brede ervaring opgedaan in commerciële en administratieve functies binnen diverse organisaties, zowel privaat als bij de overheid. Ze weet mensen te enthousiasmeren door eerlijkheid én plezier tijdens de begeleiding. Het geeft haar voldoening dat mensen met meer gemak en plezier hun werk doen én op een slimmere manier uitstekende werkresultaten halen. Ze focust op evenwicht tussen reactief en proactief werken, ad hoc en doelgericht werken aan kerntaken, tussen energie/tijd voor werk en privé, evenwicht tussen vergadertijd en andere tijd, evenwicht tussen de interne/externe klant en jezelf. Ze ziet zichzelf eerder als een persoon die een proces/beweging op gang brengt, dan een trainer/coach die gewoon telkens een training geeft.

 

Specialiteiten

 

  • Bewuster en slimmer werken

  • Agile werken

  • Stress en burnout preventie en reïntegratie

  • Teamcoaching

  • Management Drives

  • De focus ligt op borging van de toepassing van wat mensen leren.

Krijgt energie van

Leven en werken vanuit verwondering, inspiratie, resultaat en souplesse.

Inspiratie of levensmotto

Ik geniet van elke dag.
Congruentie tussen zeggen, doen en voelen.

 

 

 

Quotes

“CiEP heeft mij in staat gesteld mijn werk efficiënter en gestructureerder te organiseren en betere keuzes te maken waardoor ik succesvoller ben en nog meer plezier in mijn werk heb! Ik heb de persoonlijke coaching als heel prettig en goed ervaren.” 

– Chantal Gonzalez, Rabobank Eindhoven-Veldhoven

“De individuele coaching heb ik als inspirerend ervaren, Jetty heeft mij op een prettige manier kritisch naar mijzelf laten kijken. Het belangrijkste effect van CiEP voor mij is bewustwording.”

– Marian van Hamersveld, Reinier van Arkel Groep

“CiEP maakt dat je bewuster wordt van de dingen waar je mee bezig bent. Het is enerzijds confronterend met jezelf en je werkwijze én anderzijds is het een verademing. Als iedereen CiEP toepast, kan dit een basis zijn voor welzijn op het werk en privé. De coaching was schitterend! Het doet je doen!” 

– Kathleen Anthonis, Instituut voor Tropische Geneeskunde Antwerpen


Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok