U bevindt zich hier: Home » Coaches » Laura Krijtenburg

Laura Krijtenburg

Laura Krijtenburg

Laura Krijtenburg heeft meerdere jaren in het buitenland gewerkt in het onderwijs, het toerisme, (inter-)nationale sales en de textielindustrie. De brede ervaring in zowel leidinggevende als uitvoerende functies binnen diverse culturen maakt dat Laura zich gemakkelijk kan inleven vanuit de verschillende invalshoeken van organisaties. Opgegroeid in een familie vol coaches en met een passie voor taal, communicatie, menselijk gedrag en efficiëntie, zet zij haar ervaring in als CiEP coach. “Er is niets mooiers dan mensen te mogen helpen naar plezier en voldoening in hun (werk-)leven.”

 

Specialiteiten

 

  • Energie en nieuwe inzichten creëren daar waar men (al dan niet bewust) gestopt is met groeien
  • Laura is een groot voorstander van oprechte, duidelijke én begripvolle communicatie

Krijgt energie van

  • Veroorzaken dat zaken efficiënt en soepel verlopen en voor alle betrokkenen een inspirerend resultaat oplevert.
  • Zon en muziek.

 

Inspiratie of levensmotto

Life is today, not tomorrow. Dus genieten van wat je hebt en veranderen waar je niet blij van wordt. Kies vandaag voor wat je morgen wilt hebben.

 

 

Daarom CiEP!

 

 

Quotes

Laura staat voor inspiratie en contributie. Met haar expertise en passie voor haar vak, helpt ze me met het creëren van een productieve bedrijfscultuur waar effectiviteit, respect, plezier en eenheid zoals ik wens bovenaan staan.

-R. Sluis

Een coach met ballen! Een lady met lef. Laura is een coach die je de ruimte geeft om jezelf te zijn. Ze heeft door mijn ‘hardheid’ weten te breken en de zachtheid eruit kunnen putten. Mijn complimenten.

– K. Stam

Laura is recht voor z’n raap en daar hou ik wel van. Ze is een heerlijk fijn mens en kan erg goed luisteren; ze komt snel tot de kern van het probleem. Ze weet heel goed de kracht uit de mens te halen, ik kreeg het gevoel dat ik er mocht zijn.

– J. Qadiri

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta er altijd voor open om individuen, teams en organisaties te ondersteunen bij het halen van nieuwe resultaten en/of veranderingen. Op deze manier kun je je als individu, team of organisatie continu blijven ontwikkelen. 

Hoe verder?
  • Neem contact met mij op
  • Samen kijken we naar waar de verbeterpunten liggen
  • De training wordt (indien wenselijk) op maat gemaakt
  • De training wordt ingepland

 

Neem contact met mij op

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief