U bevindt zich hier: Home » Coaches » Lieke van der Hulst

Lieke van der Hulst

Lieke van der Hulst

Als management assistent geeft Lieke ondersteuning aan de coaches en directie. Ruim 10 jaar werkzaam bij CiEP Training en Coaching en daar onder andere verantwoordelijk voor de opmaak en het onderhoud van de website van CiEP en alle social media uitingen. Ook zorgt zij voor de opmaak en de verzending van de nieuwsbrief CiEP in Touch, alsmede het redigeren van (web)teksten. Ook werkt zij mee aan de marketingacties en evenementen van CiEP. Samen met Danielle vervult zij een duobaan en beheren zij de planning en administratieve verwerking van alle open trainingen. Het verzorgen en het beheren van presentaties, opmaken van rapportages en coördineren van vertalingen van trainingsmateriaal hoort daar ook bij. 

 

Specialiteiten

 

  • Projectmatig werken. Het hele traject overzien en de voortgang goed bewaken.
  • Lieke is creatief en denkt graag out-of-the box.  
  • Vraagbaak voor alle coaches en deelnemers van de CiEP trainingen.

Krijgt energie van

  • De prettige onderlinge samenwerking met mijn collega’s. 
  • Ik haal energie uit sporten en krachttraining, zodat ik mij fit voel!
  • Tijd met familie en vrienden doorbrengen.
  •  

 

Inspiratie of levensmotto

“There is no perfect life, but we will fill it with perfect moments!” 

 

 

 

Quotes

“Lieke is een professional in hart en nieren. Zij denkt met de vraagsteller mee, doet wat men haar vraagt en meer. Met haar scherpe oog voor detail en kwaliteit ontgaat haar geen foutje. Daarbij is er altijd oprechte belangstelling voor mens en materie. Met Lieke samenwerken is een feestje!”

-Inka Tetzlaff, Coach

“Lieke is een open, warme, betrouwbare persoonlijkheid waar je in de samenwerking altijd op kunt rekenen als er iets gedaan moet worden.” 

– Frank Goddijn, Coach

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op