U bevindt zich hier: Home » Coaches » Marnix Ruys

Marnix Ruys

Marnix Ruys

Marnix Ruys heeft zowel brede management als LEAN & CiEP praktijk ervaring binnen (inter-)nationale ondernemingen. Hij is een initiatiefrijke en creatieve trainer met gevoel voor urgentie, onderlinge verhoudingen, mens en resultaat. Marnix is een praktisch persoon welke op zijn eigen enthousiaste wijze doelstelling(en) weet te creëren en het gewenste resultaat op een inspirerende manier kan faciliteren. Zijn motto: voor doen, samen doen, zelf doen. 

 

Specialiteiten

 

  • Marnix weet mensen te enthousiasmeren en hiermee de “bedrijfsvoering” van iedere individuele deelnemer te optimaliseren.
  • Actief bij commerciële organisaties, bankwezen, automotive- / groothandelsomgeving en (semi) overheden.

Krijgt energie van

  • Contact met mensen, resultaat, doen!
  • Humor
  • Een tourrit in een klassieke auto.

 

Inspiratie of levensmotto

Probeer de drempel over te komen en doe wat vreemd voor je is, dat verrijkt je leven enorm.

 

 

Daarom CiEP!

 

 

Quotes

“Marnix doceert niet alleen het CiEP-programma … hij is het levende bewijs. Bewust koos hij voor deze rol om zijn persoonlijke en zakelijke waarden in lijn te brengen. Doelstellingen vult hij proactief en op een transparante wijze in middels samenwerking. Een samenwerking die menselijk, toegankelijk is en toch gericht op de bal.”

– Derik Huizer Auditor a.i., Keurmerk Financiële Dienstverlening / Quality Care FinanciëleBranche

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

web-monitoring-ok