U bevindt zich hier: Home » Coaches » Michel van den Akker

Michel van den Akker

Michel van den Akker

Michel van den Akker heeft als voormalig beroepsofficier van de Koninklijke Marine veel leidinggevende functies vervuld. Hij beschikt over ruime ervaring in zowel uitvoerende als beleidsvoorbereidende omgevingen. Hij houdt van het inspireren en begeleiden van teams in lastige zich steeds wijzigende omstandigheden, reorganisatie- of verandertrajecten. Michel is vooral een praktisch persoon die op zijn eigen enthousiaste wijze mensen zélf tot inspirerende resultaten brengt. Hij is servicegericht, houdt van helderheid, zaken benoemen en concreet aan de slag gaan. Humor, fouten durven maken en daar eerlijk over zijn, horen er nadrukkelijk bij. Als coach is hij momenteel actief in de bouw, het middelbaar onderwijs, het universitair onderwijs, bij ICT-dienstverleners, NRG Petten en bij het ministerie van defensie.

 

Specialiteiten

 

  • Gedreven en gefocust op resultaat in profit en non-profit organisaties
  • Altijd met de mens centraal!

Krijgt energie van

  • Zijn deelnemers: als zij na afloop van een coaching-training iets kunnen of doen wat zij voorheen niet voor mogelijk hielden; dat vindt hij fantastisch!
  • Fietsen: Michel is een enthousiast mountainbiker en geniet van lange-afstand-fietstochten.

 

Inspiratie of levensmotto

Een dag zonder humor is een dag niet geleefd.

Verantwoordelijk zijn is je zelf zien als oorzaak in de omstandigheden

 

 

 

Quotes

“De afgelopen maanden heeft Michel CIEP-trainingen in school gedaan. Hij was daarbij de beste trainer die je je kunt wensen: deskundig, flexibel en uitermate goed in staat om in te spelen op de situatie zoals die is. Hij weet in korte tijd echt verschil te maken.”

“Na mijn carrièreswitch hielp Michel mij om orde in de chaos te scheppen en structuur aan te brengen. Hij inspireert en snijdt thema’s aan die veel breder zijn dan efficiënt en effectief werken. Hij roept van nature een groot vertrouwen op, van waaruit je met veel humor, pragmatiek en openheid goede stappen kan zetten.”

“Ik heb net het CiEP programma afgerond met Michel als coach. Voorheen vergat ik regelmatig zaken en was ik niet in staat mijn werk te regisseren. Nu heb ik overzicht, kan ik mijn actiepunten altijd monitoren én heb ik rust in mijn hoofd. Wat een goede training.”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

web-monitoring-ok