U bevindt zich hier: Home » Coaches » Renée Osté

Renée Osté

Renée Osté

Renée heeft een uitgebreide internationale ervaring op het gebied van projectmanagement, organisatieadvies en training/coaching. Zij bezit het vermogen om aan te sluiten bij de behoeften en beleving van mensen, waardoor deze onverwachte doelen kunnen creëren EN verwezenlijken. Als CiEP-coach is zij eraan gecommitteerd dat mensen zichzelf overtreffen en op zeer praktische wijze faciliteert zij het proces van bewustwording, kiezen en leren, waarna niets meer hetzelfde is.

 

Specialiteiten

 

  • Persoonsgerichte coaching
  • E-coaching
  • Waardenprofielen

Krijgt energie van

Als mensen zichzelf zien in de spiegel die ik voorhoud, glimlachen, en dìe nieuwe stap zetten waarvan ze zich vaag al bewust waren, maar waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die zouden maken.

 

Inspiratie of levensmotto

De kracht zit hem in de eerste stap. Vervolgens is het zaak steeds de ene voet voor de andere te blijven zetten, en je zult je doel bereiken.

 

 

 

Quotes

 

“Er worden geen ‘tips’ en ‘trucs’ geleerd maar een gedachtegang. Iedereen is in staat hier iets van te leren, dat kan per persoon verschillend zijn.”

– W. vd W., Gemeente Best

 

“Alleen een spiegel voorhouden is vaak niet voldoende. Als persoonlijke coach is Renée een waardevol klankbord, die meedenkt, ervaringen deelt, en die meestuurt, zodat jij je resultaten kunt halen.”

– D.G. Rabobank EV

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

web-monitoring-ok