U bevindt zich hier: Home » Coaches » Tamara van de Lagemaat

Tamara van de Lagemaat

Tamara van de Lagemaat

Tamara is haar carrière begonnen in de financiële dienstverlening en heeft inmiddels ruime ervaring binnen het bedrijfsleven en de overheid. Zij is een energieke, warme verschijning met een heldere visie die zich graag inzet om de beweging voorwaarts te krijgen.

Zij werkt verhelderend, is eerlijk en oprecht en gaat positief door het leven. Zij is gedreven in haar vak en voert dit vol passie en ambitie uit.

 

Specialiteiten

 

  • Oplossingsgericht
  • Financiële dienstverleners
  • Commerciële organisaties
  • (semi) Overheden

Krijgt energie van

  • Als ik deelnemers voorwaarts kan laten bewegen.
  • De zon en de zee.

 

Inspiratie of levensmotto

Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.

Begin met het nodige. Doe daarna het mogelijke. En dan ineens doe je zomaar het onmogelijke.

 

 

 

Quotes

“Mijn coach heeft me geholpen om veel obstakels weg te werken. Ze heeft samen met mij gekeken naar hoe het kwam dat ik minder energie heb en ondersteund om richting de directie duidelijk te maken wat ik nodig heb om beter te presteren. En dat heeft gewerkt.”

“De handvatten die Tamara mij heeft aangereikt hebben mij meer inzicht gegeven in de tijd. Het heeft mij ruimte gegeven en kostbare tijd teruggegeven om de balans tussen werk en privé te herstellen.”

“Tamara heeft ons goed meegenomen en bewustzijn gecreëerd. Ook heeft ze praktische handvatten meegegeven en geleerd meer gebruik te maken van de (systeemtechnische) mogelijkheden die er zijn.”

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

web-monitoring-ok