U bevindt zich hier: Home » Coaches » Wim Muijrers

Wim Muijrers

Wim Muijrers

Is coach en deskundige ten aanzien van bewust en waardengedreven werken sinds 1996. Is Change Management Master. CiEP Change Management staat voor systematische begeleiding van (cultuur)verandering binnen teams en organisaties. Heeft brede internationale ervaring bij de overheid (Rijks- en gemeentelijke overheid). Werkt in de chemische, mechatronische en biotechnologische industrie. Daarnaast in de financiële wereld en advocatuur. Heeft echter ook klanten onder het midden- en kleinbedrijf. Is resultaatgericht en creëert meerwaarde voor zijn klanten. Gaat ervan uit dat kwaliteit voor en trouw aan de klant een erezaak is.

 

Specialiteiten

 

  • Empathische op de persoon en functie gerichte coaching en advisering van professionals en leidinggevenden. In de vorm van individuele en teamtrajecten

  • Personeels- en Leiderschapsontwikkeling bij bedrijven en overheden

  • Is MDI©gecertificeerde consultant voor gedrag- en drijfveeranalyse

  • Analyseert en adviseert over bedrijfsprocessen

  • Is consultant voor de ontwikkeling en implementatie van CMS©-kwaliteitssystemen

  • Is CiEP-auditor en toetst tegen de achtergrond van CiEP op inspirerende wijze de effectiviteit van werksystemen met een waardevolle uitkomst voor zowel de auditees zelf als voor het management

Krijgt energie van

  • My daily contribution to a smart, simple, sustainable & sharing society.

 

Inspiratie of levensmotto

Heb de moed je van je eigen verstand te bedienen!

 

 

 

 

Quotes

“Wim Muijrers is een zeer goede coach die excuses kan doorprikken en oorzaken naar boven haalt. Een zeer prettige gesprekspartner!”

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op
web-monitoring-ok