U bevindt zich hier: Home » Coaches » Wouter de Waard

Wouter de Waard

Wouter de Waard

Wouter heeft ruim 20 jaar ervaring in de (internationale) financiële dienstverlening. Al vóór zijn MBA zag hij dat managementtheorieën en modellen in de praktijk niet doen wat ze in theorie beloven. De mensen in een organisatie bepalen of iets werkt! Vanuit het CiEP-motto “Resultaat voorop, dús mens centraal!” is CiEP is voor Wouter doel en middel om mensen en teams zo te coachen en organisaties te begeleiden dat ‘hun werk wérkt’. Voor zichzelf, hun collega’s en de organisaties waar ze werken. En tegelijk dat ze zichzelf sturen op de vervulling van zowel hun waarden als hun balans zelf-privé-werk. Daarnaast is Wouter Stress en Burn-out coach, om mensen te ondersteunen met hun stress-zelfmanagement. Preventief tegen overstress(tch)ing of hen te coachen om zichzelf te sturen weer vitaal te worden en hun leven weer voluit te leven na te veel stress of zelfs een burn-out. Dan wel om een terugval (in de oude (werk) patronen) die dat veroorzaakten te voorkomen. Een perfecte en effectieve aanvulling op CiEP!

 

Specialiteiten

 

  • Analyseren en organiseren van context mens–organisatie–proces-cultuur als randvoorwaarde voor resultaat

  • Stress en burn-outcoach

  • Ervaringsdeskundige Het Nieuwe Werken

  • Waardeprofielen

  • Nederlands, Engels en Duits

Krijgt energie van

  • Zelf in balans zijn.
  • Mensen een ‘doorbraak’ kunnen meegeven.
  • Een leuke partner en vader zijn.
  • Het verleggen van mijn eigen fysieke en mentale grenzen.

 

Inspiratie of levensmotto

Mijn inspiratie komt uit dit simpele motto: The distance between YOUR DREAMS and REALITY is called ACTION!
En dan komt deze: Gerichte ACTIE is de BRANDSTOF voor voldoening. Dat geldt ook voor mezelf, gebaseerd op mijn drive voor JOUW gewenste resultaten. 

 

 

 

Quotes

“Ik heb wat grenzen moeten verleggen, maar dat heeft ten goede gewerkt!”

 

“Het uitleggen van handelingen doet Wouter op een rustige manier en indien nodig legt hij het extra uit.”

 

“CiEP heeft voor mij opgeleverd dat ik nu kan werken met een opgeruimder hoofd en het werk in de thuissituatie meer los kan laten omdat ik alles onder controle heb.”

 

“Meer energie, meer zelfvertrouwen.”

 

“Het heeft me bewust gemaakt van onbewuste niet-werkende routines in mijn werk. Het heeft me meer stevigheid gegeven in het aangeven van mijn grenzen, juist ook doordat je weet dat het hele team met diezelfde zaken aan de gang is. Waardevol is om tijd te hebben kunnen maken voor planningszaken.”

 

Kom in contact met mij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd of heb je al eerder een training bij mij afgerond? Ik sta altijd open voor een goed gesprek en hoor graag op welke manier ik jou of je team kan ondersteunen bij gewenste veranderingen en resultaten.

Hoe verder?

Neem contact met mij op via de gele knop. Geef bij ‘bericht’ aan wat er speelt en wat ik voor je kan betekenen. Ik kom daar dan uiterlijk de volgende werkdag bij je op terug!

Neem contact met mij op

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

web-monitoring-ok