U bevindt zich hier: Home » Nieuws » CiEP coach worden?

CiEP coach worden?

CiEP coach worden?

CiEP verandert met succes de manier waarop mensen hun werk aanpakken. En dat geeft resultaten waar iedereen blij van wordt. Meetbaar, zichtbaar en voelbaar. Wil jij ook jouw passie, kennis en vaardigheden inzetten om de wereld van het werken te verbeteren? Bij CiEP zijn we altijd op zoek naar zelfstandige, ondernemende professionals. Wil jij meer informatie over CiEP Training & Coaching, vul dan je gegevens in op deze pagina en wij nemen contact met je op.

De CiEP-methode

Mensen bereiken het meest als ze telkens kiezen voor datgene wat werkt. Een enkeling doet dat uit zichzelf. De meesten moeten het leren. CiEP is sinds 1992 de methode, waarmee mensen zich wenselijk gedrag eigen maken. Als coach en trainer ondersteun jij dat proces. Zo help je mensen en teams bij het ontwikkelen en verankeren van effectieve werkgewoonten; organisaties bij het tot stand brengen van een resultaatgerichte cultuur.

Gezonde balans

Als coach maak je deel uit van de waardengedreven organisatie waar de CiEP-werkfilosofie werd en wordt ontwikkeld. CiEP is onderscheiden als Great Place to Work. Dat merk je onder andere aan de opleiding en de begeleiding, aan de samenwerking en de collegialiteit. Een van de intenties in onze eigen bedrijfsvoering betreft de persoonlijke en professionele waarden van jou als CiEP-coach. Wij ondersteunen ten volle de vervulling daarvan, inclusief het bewaken van een gezonde balans tussen thuis, je werk en jezelf.  

Jij als zelfstandig werkend coach?

De professionals die actief zijn als CiEP-coach, hebben verschillende achtergronden wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Sommigen waren al eerder coach, anderen hebben op een andere manier ervaring met de dynamiek binnen werkomgevingen. Ook een atypische coach (als die bestaat) komt bij CiEP volledig tot zijn of haar recht. 

Zelfde golflengte?

Deel je het standpunt dat persoonlijke kwaliteit de basis is van elke andere kwaliteit? Wil je niet (langer) alles alleen doen? En ben je er op uit om je leiderschap, vakmanschap en ondernemerschap verder in praktijk te brengen? Dan is franchisenemer en CiEP-coach worden iets voor jou. Ga dan naar deze pagina en je vindt er een aantal vragen. Deze helpen om een beeld te krijgen van een mogelijk partnerschap tussen jou en CiEP.

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok