U bevindt zich hier: Home » Hybride werken

Hybride werken

Hele bedrijfslocaties zijn gesloten, teams zijn niet meer tegelijkertijd aanwezig, de gebruikelijke overlegstructuren functioneren niet meer en ‘besluitvorming in de gang’ is even geen optie meer. Nog even los van de enorme financiële druk die hierdoor ontstaat, worden we ook geconfronteerd met een aantal praktische zaken rond hoe we dit allemaal gaan organiseren. Mensen werken massaal thuis, de afstemming en daarmee voortgang van projecten is in het geding, deadlines en ook klantafspraken komen in gevaar, afspraken over bereikbaarheid en beschikbaarheid moeten van stel op sprong worden gemaakt, en ga zo maar door… Iedereen is zoekende.

Bereikbaarheid

Het Coronavirus heeft ook de nodige consequenties voor de dienstverlening van CiEP. Ons kantoor is gewoon open en je kunt ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag op weg om nieuwe trainingen online, hybride of live te organiseren en nieuwe manieren van werken eigen te maken, zodat er niet hoeft te worden ingeboet op de productiviteit en op het welbevinden van medewerkers.

Online trainingen en coaching

Gaat de behoefte verder dan met een losse vraag en tips te beantwoorden: al onze trainingen en coaching zijn beschikbaar via ons online platform CiEP Online en worden verzorgd, via MS Teams, Zoom of Skype.

 

Neem contact met ons op

Werk Webinar

In de workshop Online werken in Outlook leer je hoe je Outlook beter kunt benutten. Snelle stappen, regels, categorieën en zoekfuncties hebben geen geheimen meer. Je krijgt een volledig ingericht werksysteem en kunt voortvarend aan de slag!

 

…veel vragen

CiEP is sinds jaar en dag expert in tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Was Het Nieuwe Werken tot nog toe een keuze, vandaag de dag is het bittere  noodzaak.

– Hoe ga je bijvoorbeeld om met werktijden, nu werk in een privé omgeving gaat plaatsvinden?
– Met kinderen die thuis zijn van school?
– Hoe zorgen we voor de telefonische bereikbaarheid van de organisatie en van afzonderlijke medewerkers?
– Doen we al het overleg online, en hoe moet dat dan?
– Mogen er ook zaken niet doorgaan? Vertragen? Hoe regelen we de besluitvorming?

 
 

E-mail op orde

Werken volgens CiEP is een manier van werken die zorgt voor overzicht, doorstroming en overdraagbaarheid. Ook in je e-mail! Dat is geen overbodige luxe nu vrijwel  iedereen thuis werkt. Volle mailboxen zijn een grote bron van stress en diezelfde mailboxen exploderen nu omdat er geen face-to-face contact meer is. In onze trainingen leer je hoe je Outlook of Gmail of andere digitale hulpmiddelen kunt inrichten om effectief en stressvrij te kunnen werken.

 

Tips omgaan met veranderingen

Veranderingen komen het makkelijkst tot stand als er iets verandert in de manier waarop je ergens naar kijkt. Een mindshift dus. Anders denken gaat vooraf aan ander gedrag. Nu met alle sociale beperkingen zie je hoe waar dat is. In no time kunnen we zonder zaaltjes en werken we volledig online. Dat voelt nog niet meteen ‘gewoon’. Daarom nog een paar tips.

 

Naar de tips

 

Online Trainingen

Naar alle trainingen

Werken volgens CiEP, thuis en online

Het is een maatschappelijke verantwoordelijkheid om sociaal verkeer te beperken en zo de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Maar er is er ook een andere kant. Immers, juist in deze tijd waarin een normale bedrijfsvoering vrijwel nergens meer mogelijk is, zou CiEP een verschil kunnen maken. Nodig ons uit voor een(online) kennismakingsgesprek en we vertellen je over de mogelijkheden.

 

Maak kennis met ons

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok