Online Coaching

Heb je last van werkdruk? Of heb je te veel werk, te weinig tijd, energieverlies of kom je niet meer door de toestroom van informatie heen? Wil je meer resultaatgericht, effectiever en efficiënter werken en samenwerken? Maar je hébt het al druk en dan ook nog tijd vrij maken voor coaching? Je zou wel willen maar je zou niet weten hoe. Hier is Online coaching van CiEP de oplossing. De coaching vindt plaats via mail of ander medium zoals Skype of Teamviewer, zodat je zelf kunt bepalen wanneer en waar je met je vragen aan de slag gaat.

Resultaten

Sta je voor een belangrijke keuze, wil je je effectiviteit in je werk vergroten, heb je een probleem binnen je team of zit je met iets anders in je maag? Online CiEP coaching is geschikt voor alle aan werk gerelateerde vragen waarvoor face-to-face contact niet strikt noodzakelijk is.

 

Inhoud

Heb je een vraag en weet je niet zeker of die geschikt is voor een online coachingstraject? Vul dan hieronder je gegevens in en één van onze coaches neemt contact met je op. Jullie stemmen samen af en als je besluit van start te gaan met een traject dan kun je op elk gewenst moment beginnen. Je kunt kiezen tussen een intensief traject van een week, of spreiding over een aantal weken. Dit is afhankelijk van de aard en de urgentie van je vraag.

Eenmaal begonnen, zul je snel merken dat je inzicht krijgt in het probleem. Door te schrijven neem je een time-out en stap je ‘uit’ de lastige situatie. Je kunt er meer van een afstand naar kijken en krijgt een scherper beeld van je eigen rol en mogelijkheden. Schrijven helpt je geest om te ordenen en structureren, en maakt dat je emoties makkelijker kunt verwerken. Al na korte tijd ben je inzichten rijker en stappen verder.

Verloop

1.

Maatwerk

Online CiEP coaching is altijd maatwerk. Twijfel je of je vraag geschikt is voor een online coachingstraject? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

2.

Lorem Ipsum

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit volup tatemum doloremque lau dantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et que aecto beatae ita.

Investering

Offerte aanvragen online coaching

Online CiEP coaching is altijd maatwerk. Het getoonde tarief is een dagdeel tarief. Twijfel je of je vraag geschikt is voor een online coachingstraject? Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

 

 

Aanvragen Ga terug naar trainingen

Daarom CiEP

Er zijn diverse factoren, waardoor je met de CiEP Methodiek goede resultaten behaalt.

Een CiEP-coachingsprogramma:

  • vindt meestal daar plaats waar het individu en het werk zijn
  • is gebaseerd op universele en functionele waarden
  • verbindt persoonlijke waarden met professionele waarden
  • is praktisch, actief en resultaatgericht
  • zorgt voor verbinding tussen denken–voelen–doen
  • wordt begeleid door gespecialiseerde coaches
  • is concreet, toetsbaar en niet vrijblijvend
  • leidt tot meetbaar, zichtbaar en voelbaar resultaat
  • biedt mogelijkheden tot borging