Teamsessie Sounds of Working

Op zoek naar een inspirerende en muzikale manier om invulling te geven aan een ontwikkeltraject of een teambuildingevent? Of je wilt het beste uit je team naar boven halen, of je staat met je bedrijf aan de vooravond van een verandering: het is van belang dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Ofwel, dat alle kelen gelijk zijn gestemd.

In de teamsessie Sounds of Working word je muzikaal meegenomen in hoe het er binnen een bedrijf aan toe gaat. Als er duidelijke kaders en rollen zijn afgesproken, maar ook als die ontbreken of als ze niet worden gepakt. Je leert aan den lijve wat de waarde van luisteren en afstemmen is, wanneer het loont om talent in te zetten en waar het beter is om je aan gezamenlijke afspraken te houden. Maar bovenal hoor je hoe inspiratie het verschil maakt tussen hard werken en een klinkend resultaat!

 

Inhoud

De teamsessie wordt afgestemd op het evenement of project waar we onderdeel van zijn. De exacte inhoud is bijna altijd maatwerk en wordt in de intake en voorbereiding zorgvuldig met u voorbereid.

Verloop

De teamsessie kan ook een onderdeel van een groter programma. In de voorbereidende gesprekken stemmen wij af hoe de sessie wordt ingeleid en omlijst.

Wij kunnen de Sounds of Working ook op locatie of zelfs in de buitenlucht verzorgen. Desgewenst nemen wij de projectcoördinatie inclusief het regelen van locatie, techniek, licht en catering geheel uit handen.

Voor een op zichzelf staand evenement zou een middagprogramma kunnen zijn:

1.

Inloop met lichte lunch

2.

Welkomstwoord

3.

Sounds of Working

4.

Napraten met drankje en hapje

Investering

De Sounds of Working is geschikt voor groepen van 25 tot meer dan 1000 personen. Op basis van uw wensen stellen wij graag een begroting voor u samen.

Foto's

Aanvragen Ga terug naar trainingen

Sounds of Working, inspiratie vanuit een ander perspectief!

  • Inspirerende invulling van een kick-off of jaaraftrap
  • Inleiden van een teamontwikkeltraject of cultuurverandering
  • Inzicht in de plek en de rol van de leider en hoe je als leider dienstbaar kunt zijn aan het resultaat van de groep
  • Inzicht in groepsprocessen en wat er gebeurt als de leider directief is of juist dienstbaar aan de groep, als iedereen van zich wil laten horen, of als niemand naar elkaar luistert
  • Oefenen van vaardigheden in luisteren en afstemmen
  • Bevorderen van effectieve samenwerking
  • Vinden van balans tussen jezelf laten horen en de ander laten schitteren