Teameffectiviteit vergroten

Wanneer een team met regelmaat resultaten heeft die het niet wil, maar wel heeft, wordt het tijd om CiEP te introduceren binnen het team. Er kan dan bewustwording ontstaan over onbewuste Automatische Werkpatronen die op individueel en teamniveau zorgen voor energie-en productiviteitsverlies, een moeizame samenwerking en voor verlies van werkplezier op persoonlijk niveau.

Resultaten

In de workshop Vergroten van de teameffectiviteit ontstaat bewustwording van onbewuste werkpatronen en worden afspraken gemaakt op basis van nieuwe werkpatronen. Op basis van het Doe Het Nu!-principe ontstaat er inzicht in wat je anders kunt doen en wilt doen en wat de impact daarvan is op jezelf en op de effectiviteit van het team. Er ontstaat een nieuw perspectief. De nieuwe afspraken en het toepassen hiervan op individueel niveau, maken het mogelijk om niet-effectieve patronen te onderbreken en om te zetten naar resultaten waar mensen blij van worden en die het team op een nieuw niveau van samenwerking brengen.

Inhoud

Deze workshop duurt twee dagdelen exclusief voorbereiding en exclusief eventueel benodigde individuele begeleiding van de deelnemers bij het in overeenstemming brengen van hun eigen werkpatronen met de intenties en gewenste resultaten van het team.

Investering

Dit betreft een maatwerkprogramma. Voor meer informatie of het maken van een afspraak over de mogelijkheden van dit programma voor uw team of teams binnen uw organisatie klikt u op aanvragen.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op, na het ontvangen van uw gegevens. En afhankelijk van de specifieke behoefte en de groepsgrootte maken wij graag een voorstel op maat.

Aanvragen Ga terug naar trainingen

Daarom CiEP

Er zijn diverse factoren, waardoor je met de CiEP Methodiek goede resultaten behaalt.

Een CiEP-coachingsprogramma:

  • vindt meestal daar plaats waar het individu en het werk zijn
  • is gebaseerd op universele en functionele waarden
  • verbindt persoonlijke waarden met professionele waarden
  • is praktisch, actief en resultaatgericht
  • zorgt voor verbinding tussen denken–voelen–doen
  • wordt begeleid door gespecialiseerde coaches
  • is concreet, toetsbaar en niet vrijblijvend
  • leidt tot meetbaar, zichtbaar en voelbaar resultaat
  • biedt mogelijkheden tot borging