U bevindt zich hier: Home » Over Ons » Coach worden

Wil je meer informatie?
Vul dan onderstaande vragenlijst in en wij nemen contact met je op.

Kiezen voor wat je echt graag wilt

Individuen, teams en organisaties ondersteunen bij het halen van resultaten waar iedereen blij van wordt. Ligt daar je hart? Wil jij CiEP coach worden? Bij CiEP zijn we altijd op zoek naar ondernemende professionals, die hun passie, kennis en vaardigheden willen inzetten om de wereld van het werken te verbeteren.

Eenheid in methode

Gewenste resultaten die energie geven zijn op meerdere manieren te bereiken. Onze coaches doen dit op basis van de CiEP-methode. Daaraan is een consistent geheel van waarden, uitgangspunten, criteria en werkgewoonten gekoppeld, op basis waarvan mensen via persoons- en teamgerichte training en coaching  leren hoe zij werkdruk en stress hanteerbaar kunnen houden en hoe zij belemmerende patronen kunnen vervangen door bewuste keuzes en gerichte acties. Zodat het werkt, voor henzelf, maar ook voor de ander, het grotere geheel en thuis.

Verschil in achtergrond 

De professionals die actief zijn als CiEP-coach, hebben verschillende achtergronden wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Het liefst werkten zij al eerder zelfstandig als trainer of coach, maar ook hebben zij ervaring met de dynamiek binnen werkomgevingen. Ook een atypische coach (als die bestaat) komt bij CiEP volledig tot zijn of haar recht.

Zelfde golflengte? 

De onderstaande vragen helpen om een beeld te krijgen van een mogelijk partnerschap tussen jou en CiEP.

CiEP coach worden?

Na ontvangst van je CV nemen we contact met je op.

 

Coach worden

  • Jouw gegevens

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • 5 vragen over jou en CiEP

  • Wat maakt dat je interesse hebt om je aan te sluiten bij CiEP? Waar zie je aansluiting op wat je eerder hebt gedaan en is er ook uitdaging?
  • Het coachingvak vereist diepgaande persoonlijke ontwikkeling. Wat is de (levens)ervaring die je op dit vlak meebrengt?
  • CiEP-coaches zijn franchise-ondernemer en dus verantwoordelijk voor het zelf vinden van opdrachtgevers. Hoe denk je dat voor elkaar te krijgen?
  • Je stapt in een rijdende trein. Deze rijdt dankzij het feit dat CiEP-coaches de toepassing van de CiEP-methodiek beschouwen als een vak. Dus als iets waarvoor je moet leren en dat je moet bijhouden. In hoeverre ben je daartoe bereid? In hoeverre ben je ook in de gelegenheid om te leren, zowel qua tijd als financiën? Zie je dit leren als een investering, die je geld op gaat leveren?
  • Als CiEP-coach ga je dingen anders doen, dan je ze eerst deed. Zo’n verandering kan gepaard gaan met een mate van wrijving. Welke belemmering(en) kun jij je voorstellen op weg naar het CiEP-partnerschap?
    CiEP respecteert jouw privacy die valt onder de GDPR/AVG.

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok