U bevindt zich hier: Home » Kwaliteit en keurmerken

Kwaliteitsbeleid

CiEP streeft ernaar om op maatschappelijk verantwoorde wijze diensten te leveren die voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Inspirerende en excellente kwaliteit en service binnen de volledige bedrijfsvoering van onze organisatie is een randvoorwaarde voor continuïteit, inspirerend resultaat en gezonde werkrelaties. Hierbij stelt CiEP zich tot doel om voortdurend de kwaliteit van haar diensten, het serviceniveau van haar medewerkers en coaches te toetsen en waar nodig bij te sturen of te optimaliseren.

Dit wordt onder andere gedaan door zowel in- als extern periodiek de tevredenheid en effectiviteit van ons werk te evalueren met opdrachtgevers, met deelnemers aan onze programma’s, maar ook bij onze eigen medewerkers en alle coaches die de training, de coaching en het advies faciliteren.

Keurmerken

Aangezien wij het belangrijk vinden dat wij niet alleen zelf vaststellen wat we goed doen en wat verbeterd kan worden, hebben wij er sinds jaar en dag voor gekozen om ook een structuur te creëren waarbinnen onafhankelijke derden met ons meekijken en de effectiviteit van onze processen, onze dienstverlening en onze interne randvoorwaarden en sturing beoordelen. Wij maken daartoe gebruik van diensten van verschillende externe partijen.

CiEP is aangesloten bij de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding en conformeert zich aan de gedragscode (NRTO-gedragscode-beroep-bedrijf-2015) voor organisaties die zich bedrijfsmatig bezig houden met het faciliteren van training en coaching. Ook onze algemene voorwaarden treft u hier aan Algemene Voorwaarden CiEP_NL.

NRTO keurmerk

Daarnaast is CiEP sinds 1998 gecertificeerd op basis van de ISO 9001 en zijn wij er trots op dat ons certificaat jaarlijks op basis van bevindingen tijdens de interne audits en de externe audit door Bureau Veritas wordt verlengd. Onze ISO-certificering is van toepassing op al onze CiEP-coaches en op ons hoofdkantoor in Leiden.

 

 

CiEP hanteert bovendien intern op alle niveau’s de criteria van de STRIVE Standaard voor Waardengedreven Leiderschap (2014) omdat het realiseren van inspirerende kwaliteit en resultaten in onze visie voornamelijk afhangt van de effectiviteit van de sturing en de persoonlijke randvoorwaarden die daarvoor nodig zijn, zowel in houding, gedrag, communicatie als structuur. De STRIVE Standaard biedt daartoe criteria op persoonlijk niveau maar ook op management en directieniveau.

strive logo

Tenslotte heeft CiEP ook de CEDEO erkenning, op basis van de uitkomsten van een 2-jaarlijks kwantitatief en kwalitatief onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek dat door CEDEO wordt uitgevoerd. Tijdens het laatste onderzoek waardeerden de klanten ons met een 9,4.

 

cedeo logo

Beoordelingen

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.
Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.
Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.
Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.
Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.
Casemanager BBZ/WIK

Gemeente Woudenberg

Meer overzicht gekregen en meer regie.
Klantmanager

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.
Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.
PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.
Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.
Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.
Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.
Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.
Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.
Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.
Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.
Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!
Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!
Webmaster

Meld je aan voor onze nieuwsbrief