U bevindt zich hier: Home » Over Ons » Relevantie

Relevantie CiEP

Partnerschap, inspirerende kwaliteit en excellente resultaten komen niet vanzelf tot stand. Zij zijn het gevolg van effectief gedrag en effectieve randvoorwaarden. Op individueel en teamniveau gaat het over houding, gedrag en competenties, enerzijds ondersteund door de effectieve werking van systemen en anderzijds door duidelijkheid over context, richting, gewenste resultaten dat bovendien in woord en daad wordt gedragen en uitgedragen. Onze programma’s gaan niet over de inhoud van het werk maar over het proces waarmee de inhoud met succes voorwaarts wordt gebracht. We faciliteren programma’s op individueel, team en organisatieniveau.

De kracht van samen

Hoe mobiliseer je de elkaar versterkende krachten binnen een team?  Volgens ons door openheid, vertrouwen en duidelijkheid te bevorderen. Door dubbelzinnigheid te vermijden. Dat kan door verschillen in waarden en percepties binnen het team helder te maken. Door te bouwen aan het onderlinge vertrouwen en het vergroten van zelfkennis neemt wederzijds begrip toe en ontstaat ruimte voor partnerschap. Door mensen te leren impliciete verwachtingen en aannames expliciet te maken en deze waar nodig om te zetten in afspraken met collega’s en leidinggevenden ontstaat duidelijkheid. Op die manier worden onderlinge afhankelijkheden transparant en ontstaat er zichtbare verbinding tussen intenties en resultaten. CiEP voor teams programma’s scheppen de randvoorwaarden voor excellente en inspirerende samenwerking.

Weer toekomen aan je werk en aan jezelf

Met alle technologie, structuren en systemen die mensen via hun werk ter beschikking krijgen, valt niet te voorkomen dat mensen overload ervaren. Informatie -en keuzestress zijn het gevolg. Daarom is het inzicht en houvast dat CiEP aan een individu kan leveren aktueler dan ooit. Mensen kunnen niet steeds sneller zonder ook te vertragen en te reflecteren op hoe ze in hun persoonlijke werkorganisatie omgaan met zichzelf en met wat er dagelijks op hen afkomt.

Toepassing van de principes van CiEP zorgt dat mensen elke dag energiek, voldaan en opgeruimd kunnen zijn. Zodat zij inspirerende kwaliteit en resultaten kunnen bereiken mét behoud van een gezonde balans tussen werk, thuis en zichzelf. De basis op orde brengen – fysiek, digitaal en mentaal – kan via deelname  aan trainingen van CiEP op individuele basis via open inschrijving of in-company, individueel of per groep of team.

 

Neem contact op 

Aansluiting tussen mens en organisatie

Organisaties hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in systemen waarin werkprocessen geautomatiseerd zijn zodanig dat er ook flexibel gewerkt kan worden. Toch ondersteunen de werksystemen medewerkers vaak niet in hun dagelijkse praktijk bij het realiseren van excellente resultaten. Omdat afspraken onduidelijk zijn, informatie niet te vinden is en niet duidelijk is wie waar voor verantwoordelijk is. CiEP helpt u een effectieve aansluiting te maken tussen systemen en de mensen die er mee moeten werken. CiEP ondersteunt u om de randvoorwaarden voor een gezonde samenhang tussen cultuur, structuur en resultaten te borgen en te onderhouden, waardoor mensen en organisaties met meer gemak inspirerende resultaten kunnen realiseren.

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok