U bevindt zich hier: Home » Blog » Elk bereikt doel is het begin van een nieuwe weg

Lees blogs van Shane Orie
Elk bereikt doel is het begin van een nieuwe weg

Elk bereikt doel is het begin van een nieuwe weg

Regelmatig ontvangen we hier bij CiEP Training & Coaching enthousiaste reacties van mensen die een CiEP-training gevolgd hebben. Cursisten die hebben gemerkt dat CiEP hen handvatten biedt om meer gestructureerd en dus prettiger te werken. Zichtbaar, meetbaar en voelbaar!

Ditmaal ontvingen wij onderstaande reactie van Cassandra Engelbert, locatiemanager Philadelphia Zorg Gooi en Eemland.

“Het CiEP-traject heb ik met veel enthousiasme afgesloten. Door middel van de CiEP-training heb ik voldoende handvatten gekregen om mijn werk in een weekritme weg te zetten. En dat geeft rust. Zo is bijvoorbeeld mijn agenda in Outlook operationeel en voorzien van een takenlijst. Ik heb daarbij mijn acties weggezet onder verschillende kopjes, zoals lezen, afhandelen, bellen et cetera. Nu werk ik op verschillende werkplekken binnen de regio van Philadelphia Zorg Gooi en Eemland. Daardoor beschik ik niet over een werkplek conform de CiEP-werkplekcriteria. Ik heb echter wel een eigen werkwijze gecreëerd vanuit mijn werktas. 

Ik zet CiEP ook op andere manieren in. Zo ging in juni 2011 een van mijn locaties over naar RIBW (een andere zorgaanbieder). Dit omdat de doelgroep van de betreffende locatie (cliënten met een Autisme Spectrum Stoornis, normaal begaafd) niet vallen onder de doelgroepen van Philadelphia. Philadelphia richt zich namelijk met name op mensen met een verstandelijke beperking. Voor de medewerkers van deze locatie heb ik een origineel afscheidscadeautje laten maken. De cliënten van deze locatie hebben eerst allemaal een tekening gemaakt. Deze zijn vervolgens verwerkt op de kaften van met de hand ingebonden boekjes. Om er nog een bijzondere noot aan te geven, heb ik de CiEP-kaarten benut die ik heb mogen ontvangen op de CiEP-training. Op die manier kon ik voor iedere medewerker een persoonlijke kaart trekken. Een kaart die te maken heeft met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling, het proces waar hij of zij zich in bevindt, en de te maken keuzes van dit moment. Elk bereikt doel is immers het begin van een nieuwe weg!”

Ga terug naar blogoverzicht

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok