U bevindt zich hier: Home » Blog » We proudly announce…

Lees blogs van Ciep Training & Coaching
We proudly announce…

We proudly announce…

In de Corona-pauze hebben we niet stilgezeten! Dit najaar gaan we van start met een compleet online effectiviteitsprogramma. Of je nu wilt leren omgaan met uitstelgedrag of perfectionisme, overzicht wilt in je werk, je invloed wilt vergroten, andere keuzes wilt maken, het kan allemaal!

Het is onze missie om mensen, teams en organisaties effectiever te laten werken. “Resultaat voorop, dus mens centraal”, zeggen we. Kun je voorstellen hoe onze coaches – net als jij – moesten schakelen toen we elkaar niet meer rechtstreeks in de ogen konden kijken. Maar, eerlijk is eerlijk, online werken wérkt wel!

Meer concentratietijd en minder afleidingen staan steevast hoog op het verlanglijstje en zijn thuis vaak makkelijker te realiseren dan op het werk. We raakten er dus al snel van doordrongen dat “online is here to stay” en dat online leren dus ook een grotere rol zou gaan spelen.

CiEP zou CiEP niet zijn als we zelf geen Doe Het Nu! zouden toepassen. We vroegen ons af Wát Wij Nu konden Doen om de productiviteitsstijging van de afgelopen maanden straks vast te houden. De omslag naar thuiswerken was abrupt en maakte de adrenaline vrij die maakte dat we tot aan de zomer op ‘sprintenergie’ hebben kunnen werken. Maar dat houd je niet onbeperkt vol. Om gezond te blijven werken is ‘duurenergie’ nodig en die krijg je door voor een werkritme te zorgen wat bij jouw eigen ritme en dat van je gezin en andere levensgebieden past. Met heldere doelen, een proactieve planning, goede communicatie en voldoende afwisseling en hersteltijd.

Eureka! CiEP zou ook thuis gevolgd moeten kunnen worden. Op de bank, op een zelf gekozen moment. We hadden alle ingrediënten al en hoefden alleen een andere manier te vinden om een taart met dezelfde kwaliteit te bakken als we in direct contact doen.

Dat was niet zo makkelijk gezegd als gedaan. Iedereen die eerder een CiEP-training heeft gevolgd wéét dat wat in theorie makkelijk lijkt, in de praktijk vaak niet meevalt. Bij het toepassen van de principes om effectief en stressvrij te werken, loop je tegen ingesleten patronen aan die vaak niet eenvoudig zijn om te veranderen.

Dat is waarom ‘zelfhulpboeken’ zo populair blijven. Tijdens het lezen kom je tot goede inzichten, maar om die om te zetten naar ander gedrag en dat ook te blijven volhouden, is andere koek. Hulp van buiten geeft dan vaak net de doorslag. Wat we nodig hadden was wat we zelf vaak zijn voor de mensen, teams en organisaties die we begeleiden: een partner met een frisse blik die laat zien hoe het ook anders kan en een systeem om dat mee te realiseren.

Dank dus, terwijl we nog samen onderweg zijn, aan onze partners aNewSpring, Tele’train en GStalt, voor jullie inspanningen om een nóg betere mix te maken van wat wij al sinds jaar en dag doen. Een kers op de taart!

P.S. Voordat we lanceren doen we eerst een ‘proof of the pudding’. Laat het ons weten als je interesse hebt in een trial van ons online programma (en zin hebt in een van de 10 taarten die we daarvoor weggeven!). Laat je gegevens dan hier achter.

Ga terug naar blogoverzicht

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok