U bevindt zich hier: Home » Blog » Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder ‘zin’ in mijn werk

Lees blogs van Shane Orie
Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder ‘zin’ in mijn werk

Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder ‘zin’ in mijn werk

Ik ben nu sinds zeven jaar CiEP coach, en al veel langer ook dochter, vrouw van, moeder, zus, coach, collega, vriendin en nog veel meer. Ik leef bewust, vanuit de verantwoordelijkheden die al mijn rollen met zich meebrengen. Ik ben dankbaar voor wat en wie er op mijn pad komt. Bijdragen aan anderen staat centraal in mijn leven. Dat geeft mij voldoening en ik krijg er ook veel van terug. Als je een zinvol leven leidt, dan voelt alles wat je doet in je leven zinvol.

Met meditatie en yoga zorg ik voor positieve energie, en kracht om wat ik tegenkom in mijn leven te kunnen accepteren, ervan te leren en het te integreren. Zo geef ik keer op keer weer nieuwe zin aan mijn leven en mijn werk.

Als CiEP coach draag ik aan deelnemers bij door te werken aan een betere energiebalans, meer kwaliteit en meer resultaat in hun werk. Dat vraagt vooral bewustwording, van wie je zelf bent en hoe je je verhoudt tot de verantwoordelijkheden die je hebt. Als je vastloopt wordt de oorzaak vaak gezocht in de omstandigheden. Los van of dat terecht is, komt een oplossing er niet door dichterbij. Die is vaak te vinden in de eigen houding, communicatie of gedrag. Het vraagt moed om dat te zien en te erkennen, en zo zelf de regie weer te pakken. Als ik een deelnemer dit inzicht kan meegeven en er weer energie vrijkomt om aan de slag te gaan, geeft mij dat voldoening. Zo houden mijn motivatie en die van de deelnemers elkaar in beweging, en dat ervaar ik steeds weer als inspirerend en zinvol.  

’s Ochtends vroeg als ik mijn meditatie doe, kijk ik al uit naar de kennis die ik die dag mag ontvangen en delen. Ik ben tegelijk reiziger en gids, bevind mijzelf steeds in weer andere organisaties, met unieke mensen. Er gaat letterlijk geen dag voorbij zonder ‘zin’ in mijn werk.

Ga terug naar blogoverzicht

Beoordelingen

CNV Jongeren

CiEP heeft me niet alleen laten inzien hoe ik efficiënter kan werken, maar ook mijn eigen waarde als werknemer laten inzien.

Projectmedewerker

CNV Jongeren

Ik heb veel praktische tips en toepasbare handvatten gekregen, die ervoor zorgen dat ik met meer rust en energie mijn werk kan doen.

Projectmedewerker

The Hague University of Applied Sciences

Thank you very much for the training. Your training equipped me with practical skills that I have already started applying in my day to day work.

Lecturer

Royal Reesink

Ik ga bewuster om met het beoordelen en inplannen van nieuwe taken. Ik plan reëel en geef ook aan wanneer iets niet kan. Ik werk minder ad hoc.

Application Specialist

Leger des Heils

Vooral meer rust en overzicht en hele concrete handvatten waar ik snel resultaat mee kon boeken. Hele praktische en reële insteek waardoor verwachtingen klopten met resultaat.

Jeugdbeschermer

Arcadis Nederland B.V.

CiEP heeft me geleerd om in mijn werkzaamheden meer in het NU te staan en daar ook naar te handelen.

Operator GEO

PGGM N.V.

Door enthousiast te CiEPen krijg ik meer overzicht in mijn werk, wat de kwaliteit van mijn werk verhoogt en me een mate van rust geeft.

Corporate trainee

Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Toen ik organisatorisch aan het verdrinken was in mijn eigen werk heeft CiEP mij handvatten gegeven om de regie terug te kunnen nemen.

Analist C

Dichterbij Gennep

Meer balans in energie tussen werk en thuis betere communicatie.

Secretaresse

Universiteit Utrecht

Ik heb meer grip op mijn taken en doelen, dat geeft rust in mijn eigen werk, maar ook in contacten met collega's.

Beleidsmedewerker

Gemeente Leeuwarden

Meer structuur en overzicht verkregen in mijn werkzaamheden en daarmee tijdwinst bereikt. Dit alles geeft een voldaan gevoel.

Casemanager BBZ/WIK

Nederlandse Publieke Omroep

Meer inzicht in je werk, minder stress.

Eerste redacteur

Dow Benelux B.V. Attn. Engineering Solutions

CiEP heeft mij geholpen om mijn werk beter georganiseerd en overzichtelijk uit te voeren.

PCE Engineer

Immigratie en Naturalisatiedienst

Bewust zijn en effectief handelen, effectieve structuur aanbrengen/ regie in het werk.

Administratief medewerker

Rabobank

Het geeft vele handvatten. Ik vind het een toffe benadering die goed bij mij aansluit.

Projectmedewerker

Hoge Raad der Nederlanden

Meer bewustwording van het uitvoeren van werkzaamheden, efficiënter werken en beter omgaan met ad-hoc situaties.

Medewerker dossierbehandeling civiel

Gemeente Utrecht

Door CiEP heb ik de puntjes op de i weten te zetten en zijn verbeterpunten zichtbaar geworden voor mij, collega's en het team.

Officemanager

Gemeente Dalfsen

De combinatie van ondersteuning in zowel een groep als persoonlijk met voldoende tijd om het geleerde ook daadwerkelijk te implementeren.

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ondersteuning

Nuac Accountants & adviseurs

Van grote stapels en schrikken van dingen die af hadden moeten zijn naar overzicht en rust.

Directeur

N.T.R.

Structuur in en rondom de computer aangebracht. Meer een team geworden. Meer de koe bij de horens gaan vatten.

Managementassistente

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

CiEP heeft me handvatten gegeven om met mijn valkuilen om te gaan. Hierdoor werk ik efficiënter en effectiever, wat leidt tot ontspannen werken.

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Sint Maartenskliniek

Meer inzicht in waar ik mijn tijd aan besteed en hoe ik dat doe. Daarmee ook inzicht gekregen in waar ik iets aan kan veranderen, waar ik winst kan boeken om efficiënter met mijn tijd om te gaan.

Managementsecretaresse

Gemeente Medemblik

Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt en alleen al door het lezen van het CiEP boek werd ik weer enorm geïnspireerd en kreeg ik weer energie!

Senior medewerker Bestuurssecretariaat

Telenet

Perfect voor de 'chaos mens'!

Webmaster
web-monitoring-ok